Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A marhahúst szeleteld fel, és vágd kisebb kockákra. Kevés olajon pirítsd meg a húsdarabok mindkét oldalát, majd sózd, borsozd ízlésed szerint. A citrom héját reszeld le, és egy kevéssel hintsd meg a húst. Önts alá 3-4 dl vizet, fedd le, és párold puhára a húst.
Amikor elkészült a marha, vedd ki a lábasból, és tedd a helyére a spárgát. Amennyiben szükséges, még egy kevés vizet önts hozzá. Főzd 10 percig, azután pedig egy serpenyőben, kevés vajon addig párold, míg teljesen megpuhul. Végül keverd össze a húst és a spárgát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tetszésed szerinti körettel tálald.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.31 21:32
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
marhahúst szeleteld, húsdarabok mindkét, citrom héját, kevéssel hintsd, kevés vizet, serpenyőben, marhaszelet, Amennyiben, húsdarabok, marhahúst, szeleteld, Tetszésed, elkészült, szükséges, spárgával, megpuhul, szerinti, teljesen, körettel, marhahús, lábasból, kevéssel, kockákra, mindkét, oldalát, ízlésed, borsozd, reszeld, helyére, spárgát, szerint, marhahús, spárga, citrom, olaj, bors,
|
|
|
|
|